Voetreflexologie

Herstel de balans

Voetreflexologie

Herstel de balans

Heb jij last van fysieke of mentale klachten?

Voetreflexologie kan helpen! Voetreflexologie is een behandeling waarbij druk wordt uitgeoefend op bepaalde reflexzones op de voeten. Deze zones staan in verbinding met organen en lichaamsdelen, waardoor de energiedoorstroming in het lichaam kan worden hersteld. Zo kunnen klachten verminderen en zelfs verdwijnen.

Voetreflexologie biedt vele voordelen, waaronder het verhogen van de immuniteit, het verminderen van stress en het verbeteren van de bloedcirculatie. Het is een aangename en ontspannende behandeling die ook preventief kan worden ingezet. Bij mijn voetreflexologiebehandelingen kijk ik niet alleen naar de klachten, maar ook naar de persoon als geheel. Vanuit een holistische visie zie ik het lichaam en de geest als één geheel en behandel als zodanig.

Dus, heb jij last van klachten of wil je gewoon ontspannen en preventief werken aan je gezondheid? Maak dan een afspraak voor een voetreflexologiebehandeling en ervaar zelf de positieve effecten op jouw welzijn!

 

Maak direct een afspraak

Wat is voetreflexologie?

Natuurlijke geneeswijzen bestaan al duizenden jaren en voetreflexologie is daar een van. Hoewel de exacte oorsprong onbekend is, wordt aangenomen dat het in India, Egypte en China werd beoefend. De eerste gedocumenteerde vorm van reflexologie dateert uit het oude Egypte en toont afbeeldingen van artsen die de handen en voeten van hun patiënten behandelen.

In de loop der jaren is voetreflexologie steeds populairder geworden als een alternatieve vorm van genezing. Het werkt door het toepassen van druk op bepaalde punten op de voet, die overeenkomen met verschillende organen en lichaamsdelen in het lichaam. Door deze punten te stimuleren, wordt de bloedstroom en energiebalans in het lichaam bevorderd en kunnen spanningen en blokkades worden verlicht.

Tegenwoordig wordt voetreflexologie door veel mensen gebruikt als een vorm van ontspanning en stressvermindering. Het wordt ook vaak gebruikt als onderdeel van een holistische benadering van gezondheid en welzijn, waarbij aandacht wordt besteed aan het hele lichaam en geest in plaats van alleen aan specifieke symptomen.

Bij welke klachten?

Voetreflexologie is effectief bij een breed scala aan chronische en acute klachten, waaronder:

stress & spanning

Vermoeidheid

Hoofdpijn en migraine

Spijsverteringsproblemen

Hormonale klachten, zoals menstruatiepijn en overgangsklachten

Slaapproblemen

Rug-, nek- en schouderklachten

Chronische pijnklachten, zoals fibromyalgie en artritis

Ademhalingsproblemen, zoals astma en bronchitis

Depressie en angstklachten

Voetreflexologie is de kunst van het genezen door middel van de voeten

Dr. William Fitzgerald

Heb jij klachten of wil je je gewoon graag aan een goede gezondheid werken? Dan is een voetreflexologiebehandeling de keuze voor jou. Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak voor een behandeling. Ervaar zelf hoe voetreflexologie kan bijdragen aan een betere balans in je lichaam en geest. Klik hier om direct een afspraak te maken

Ja, ik wil graag een betere gezondheid

Nog meer voordelen

Voetreflexologie :

Verlicht stress en spanning

Bevordert ontspanning en slaap

Stimuleert het immuunsysteem

Vermindert pijn en stijfheid in spieren en gewrichten

Verbetering van de bloedcirculatie

Vermindert symptomen van hormonale onevenwichtigheden

Verbetert de spijsvertering en vermindert constipatie

Ondersteunt bij het ontgiften van het lichaam

Verhoogt de energie en vitaliteit

Verbetert de algehele gezondheid en welzijn.

Wil je graag ervaren hoe voetreflexologie jou kan helpen bij jouw klachten? Maak dan nu een afspraak voor een behandeling en ervaar zelf de voordelen. Klik op onderstaande knop om direct een afspraak te maken en zet de eerste stap naar een ontspannen en gezond lichaam.

Ja, ik wil graag een afspraak maken voor een voetreflexologiebehandeling

Zwangerschapsvoetreflexologie

Een zwangerschap is een bijzondere gebeurtenis die veel veranderingen teweegbrengt, zowel lichamelijk als emotioneel. Als gezondheidsconsulente is het voor mij een eer om zwangeren te mogen begeleiden tijdens deze belangrijke periode in hun leven.

Helaas gaan zwangerschap en kwaaltjes vaak hand in hand, zoals rugpijn, constipatie, oedeem en slapeloosheid. Gelukkig kan zwangerschapsvoetreflexologie verlichting bieden en tegelijkertijd rustgevend werken voor zowel de moeder als de baby. Het bevordert een natuurlijk evenwicht en creëert optimale omstandigheden voor een aangename zwangerschap en een voorspoedige bevalling. En het is volkomen veilig gedurende de hele zwangerschap. Maak een afspraak en ontdek hoe voetreflexologie je kan helpen om je lichaam terug in evenwicht te brengen na de bevalling.

Wat anderen zeggen

Ik ben heel tevreden over de voetreflexologie die je mij 1 keer per maand geeft.

  • Elke eerste avond na zo’n voetreflexologie slaap ik beter dan de week ervoor.
  • Een luisterend oor + heel vriendelijk
Ann Kegels

Ik ben al enkele jaren klant
en ben zeer tevreden over je rugmassage en voetreflex en met het resultaat.

Wat een sterke handen voor zo’n tenger vrouwtje .

Ik blijf gaarne komen, hopelijk nog vele jaren.

Anna Liza Moortgat

Een voetreflexmassage bij Nancy staat steeds op mijn verlanglijstje.In een ontspannen sfeer verwent zij u eerst met een warm voetbadje om daarna voeten en onderbenen te masseren, afwisselend met zachte strijkbewegingen en diepe fricties. Intussen geeft ze ook uitleg over de plaatsen die gespannen aanvoelen en met welk gebied in het lichaam ze refereren.Deze krijgen extra aandacht.Ik krijg ook nog wat info hoe sommige spanningen zelf aan te pakken met oefeningen. Het uurtje is veel te vlug voorbij..maar ik heb genoten!
Rita Van Haver

Ik wil ook graag een voetreflexologiebehandeling