Dieptemassage

Chronische Pijnverlichting

Dieptemassage

Chronische Pijnverlichting

Maak direct een afspraak

Heb jij last van chronische pijn?

Tegenwoordig heeft het merendeel van de bevolking bewegingsklachten. In slechts 10% van de gevallen is gebleken dat een structureel probleem aan de basis ligt van de pijnklachten.

Indien je pijn hebt bij het bewegen, ligt de hoofdoorzaak waarschijnlijk in de spieren, aangezien de spieren zorgen dat beweging mogelijk is! Blijvende spierspanning leidt tot vorming van spierverklevingen (myofibrose), de spier blijft dan te vast en de functie ervan vermindert, zodat bewegen pijn gaat doen en je pijnlijke spieren en/of gewrichten krijgt.

Gelukkig is er hulp beschikbaar in de vorm van dieptemassage.

Wat is dieptemassage?

Dieptemassage, ook wel deep tissue massage genoemd, is een manuele pijnbehandeling die door middel van diepe druk op de spieren wordt uitgevoerd.

Ik gebruik mijn handen, vingers, knokkels en soms zelfs ellebogen om spierspanningen op te sporen en te verminderen. Dit zorgt voor verbetering van de bewegingsfunctie en vermindering van pijn.

 

Bij welke klachten?

Dieptemassage is effectief bij een breed scala aan chronische en acute klachten, waaronder:

Nekpijn of -stijfheid

Spanningshoofdpijn & migraine

Pijn in onderrug & hernia

Schouderpijn & frozen shoulder

Tenniselleboog, golfelleboog, carpale tunnel

Pijn in heupen

Vermoeide en/of zware benen

Voetpijn

Hielspoor

Sportblessures

Eindig pijnklachten definitief met dieptemassage

Als je kampt met chronische pijn, is het tijd om actie te ondernemen. Dieptemassage is een veilige en effectieve manier om verlichting te bieden. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar de verbeteringen in bewegingsfunctie en vermindering van pijn.

Ja, ik wil graag van mijn pijn af

Nog meer voordelen

Dieptemassage :

vermindert spierspanning en -stijfheid

zorgt voor sneller herstel van de spieren

verlaagt de bloeddruk

verbetert beweging en flexibiliteit

verbetert littekenweefsel

verbetert bloedcirculatie

verwijdert afvalstoffen

verhoogt het energieniveau

helpt tegen stress

verbetert de slaap

bevordert een gezonde en soepele huid

Of je nu pijn hebt of behoefte hebt aan meer ontspanning, mijn dieptemassages zijn gericht op het verbeteren van je algehele welzijn. Ontdek de voordelen van dieptemassage voor jezelf. Maak vandaag nog een afspraak en laat je verwennen door een ervaren masseuse. Je zult versteld staan van het verschil!

Ja, ik wil graag een dieptemassage boeken

Wat anderen zeggen

Zeer tevreden van de dieptemassage door Nancy. Goeie ontvangst en duidelijke uitleg gekregen, massage steeds stevig uitgevoerd en mijn pijn is sterk verminderd.
Griet Vermeerbergen

Ik had klachten over gans bovenlichaam na val met fiets. Na een krachtige massage die soms pijnlijk is maar nadien zorgt voor meer beweeglijkheid en soepelheid was ik voor 90 % hersteld. Na een tweede massage 14 dagen later was alles terug ok. Zeker voor herhaling vatbaar. 

Rosette Peeters

De massage is steeds weer een aangename ontspanning. Nancy is een klein vrouwtje met super veel pit. Ze weet van aanpakken. Ik ga telkens de deur buiten met een zalig gevoel. De dieptemassage op zich doet soms geen deugd … maar voor wat hoort wat. En dat loont. Ik ben blij dat ik Nancy heb leren kennen en zal hopelijk nog vele jaren op haar kunnenrekenen !
Marleen Dias

Ik wil ook graag een dieptemassage boeken