Recensies

Wat anderen zeggen

Recensies

Wat anderen zeggen

k ben al een paar jaar een trouwe klant van Nancy’s en ik moet zeggen dat ze altijd indruk op me maakt met haar massagevaardigheden.  Tijdens elke sessie neemt ze de tijd om naar mijn behoeften en zorgen te luisteren en werkt vervolgens vakkundig aan het losmaken van al mijn strakke en verkrampte spieren.  Ik verlaat haar tafel altijd met een verjongd en verfrist gevoel.
 Nancy heeft een warme en vriendelijke benadering waardoor ik me op mijn gemak voel vanaf het moment dat ik de kamer binnenstap.  Ze heeft een goed begrip van de anatomie en weet precies de juiste hoeveelheid druk uit te oefenen voor maximale verlichting.  Ik verlaat haar praktijk altijd met een zo goed als nieuw gevoel.
 Als u op zoek bent naar een masseuse die echt om haar klanten geeft en een eersteklas massage-ervaring biedt, zoek dan niet verder dan Nancy.  Ik raad haar ten zeerste aan aan iedereen die zich verwend en verfrist wil voelen.  Ze is de beste van de beste!
Hans Nagy

Ik ben heel tevreden over de voetreflexologie die je mij 1 keer per maand geeft.

  • Elke eerste avond na zo’n voetreflexologie slaap ik beter dan de week ervoor.
  • Een luisterend oor + heel vriendelijk
Ann Kegels

De massage is steeds weer een aangename ontspanning. Nancy is een klein vrouwtje met super veel pit. Ze weet van aanpakken. Ik ga telkens de deur buiten met een zalig gevoel. De dieptemassage op zich doet soms geen deugd … maar voor wat hoort wat. En dat loont. Ik ben blij dat ik Nancy heb leren kennen en zal hopelijk nog vele jaren op haar kunnenrekenen !
Marleen Dias

Zeer tevreden van de dieptemassage door Nancy. Goeie ontvangst en duidelijke uitleg gekregen, massage steeds stevig uitgevoerd en mijn pijn is sterk verminderd.
Griet Vermeerbergen

Nancy, vol overgave en met zeer deskundige en vaardige vakkennis kan jij zowel lichaam als geest ontspannen indien nodig of opwekken als het moet.Je deed me versteld staan hoe je door gevoel en kunde mijn lichaam in zijn geheel kon doorgronden en klachten kon oplossen door de oorzaak aan te pakken. Die lag bij mij niet waar de pijn zich manifesteerde.Dank voor jouw luisterend oor, jouw goede raad, jouw kracht en geduld.
Margriet Ongena

Ik had klachten over gans bovenlichaam na val met fiets. Na een krachtige massage die soms pijnlijk is maar nadien zorgt voor meer beweeglijkheid en soepelheid was ik voor 90 % hersteld. Na een tweede massage 14 dagen later was alles terug ok. Zeker voor herhaling vatbaar. 

Rosette Peeters

Een voetreflexmassage bij Nancy staat steeds op mijn verlanglijstje.In een ontspannen sfeer verwent zij u eerst met een warm voetbadje om daarna voeten en onderbenen te masseren, afwisselend met zachte strijkbewegingen en diepe fricties. Intussen geeft ze ook uitleg over de plaatsen die gespannen aanvoelen en met welk gebied in het lichaam ze refereren.Deze krijgen extra aandacht.Ik krijg ook nog wat info hoe sommige spanningen zelf aan te pakken met oefeningen. Het uurtje is veel te vlug voorbij..maar ik heb genoten!

Rita Van Haver

Ik krijg al een tweetal jaren dieptemassage ter ondersteuning van pijnlijke spieren en gewrichten na een hartoperatie met nevenwerkingen en een bij geboorte misvormde ruggegraat. De oorsprong van de rugpijnkan onmogelijk wegenomen worden doch de gevolgen via pijnlijke spieren wordt telkens even op hold gezet na elke massagebeurt. Een blijvendeoplossing is dit uiteraard niet doch een regelmatige verlichting van depijn doet heel veel deugd. De bijkomende klachten zoals nek-, pols- en beenklachten worden ook tot grote voldoening behandeld. De maandelijkse massagebeurt wordt steevast elke maand op voorhand vastgelegd. Hartelijkdank, Nancy, voor uw stevige doch verlichtende massages.

Luc Vydt

Was heel lang op zoek naar de perfecte dieptemassage voor mijn rug, been- en schouders.Door mijn ervaringen met massages in het Oosten was ik super kritisch hierin.Maar heb het gevonden uiteindelijk.Ben zo gelukkig dat ik door Nancy haar behandelingen terug comfortabel kan bewegen!De eerste sessies waren pittig omdat er is ingewerkt op alle mogelijke spierproblemen, en nu prijs ik mijzelf gelukkig met haar gouden handen !Ben al jaren kind aan huis bij haar en zal dit nog lang blijven.Happy spieren, happy vrouw in dit geval.

Tania Anné

Na een warm en hartelijk ontvangst, en een kort intakegesprek van mijn klachten is Nancy hiermee direct aan het werk gegaan. Omdat mijn klachten van medisch belang zijn is het boeken van een diepte massage voor mij geen overbodige luxe. Nancy kleine handen doen wonderen. “Touch the body, calm the mind, heal the spirit”. De massages ervaar ik zeer professioneel en ik voel echt verbetering. De massages zijn wel stevig. Het is wel afzien op het moment zelf maar de beloning achteraf is fabuleus. 

Sophie Van Gompel

De dieptemassage bij Nancy is aan te raden. Het is pijnlijk als ze alle punten die vastzitten in mijn rug bewerkt maar het doet achteraf heel veel deugd. Nancy heeft super handen die heel goed voelen waar de probleem punten zitten. Ik kom zeker op regelmatige basis bij haar terug voor een massage!

Els Bulckens

Heel blij dat ik via een kennis Nancy heb leren kennen.Altijd super ontspannen na een dieptemassage.  Ondertussen al enkele jaren een tevreden klant 😉

Christophe Carmeliet

Gezondheidsconsulente en mond vol, klein maar dapper en super krachtig,dat mag je zowel letterlijk als figuurlijk nemen. Tijdens een diepte massage sta je versteld van haar power. Met deze behandeling ontsnapt er geen enkel gespannen plekje van je lichaam.De voetreflex is voor mij een rustgevende ontspannende behandeling waarbij Nancy mij adviseert als mijn lichaam aangeeft waar extra aandacht nodig is.Haar yoga lessen/workshops vol warmte en spontaniteit zijn bij Nancy zeker een aanrader, deze kunnen ook verrassend en pittig zijn, met telkens een spirituele toets. Na elke les dat zalige gevoel van ontspanning en voldoening, voor zowel mijn lichaam en mijn geest een verrijking. Deze energie blijft stromen tijdens het dagelijksfunctioneren.Kortom Nancy is een inspirerend persoon, spontaan en meelevend, een belangrijke schakel voor mij om mijn leven in balans te houden.Dankjewel Nancy

Nadine Verheyen

Ik ben al enkele jaren klant
en ben zeer tevreden over je rugmassage en voetreflex en met het resultaat.Wat een sterke handen voor zo’n tenger vrouwtje .Ik blijf gaarne komen, hopelijk nog vele jaren.
Anna Liza Moortgat