Waarom positieve affirmaties meer zijn dan alleen maar woorden

door | 22-04-23

Hoe positieve affirmaties je mindset kunnen veranderen en je leven kunnen verbeteren

Affirmaties zijn positieve uitspraken die je herhaalt om je gedachten en overtuigingen te veranderen. Ze zijn gebaseerd op de overtuiging dat, als je positief denkt en jezelf positieve dingen vertelt, je jezelf kunt trainen om positief te handelen en te voelen. Het is een manier om negatieve gedachten en gevoelens om te buigen naar positieve, krachtige gedachten en emoties.

Hoe werken positieve affirmaties?

Affirmaties werken op verschillende manieren.

Ten eerste zorgen ze voor een herhaling van positieve gedachten die je zelfbeeld en zelfvertrouwen versterken.

Ten tweede helpen ze je om je te concentreren op wat je wilt bereiken, waardoor je de neiging hebt om acties te ondernemen die overeenkomen met je doelen.

Tot slot, wanneer je affirmaties herhaalt, krijgen deze uitspraken een plaats in je onderbewuste en begin je deze waarheden als vanzelfsprekend te beschouwen.

Affirmaties werken door middel van de wet van de aantrekkingskracht. Dit betekent dat wat je denkt en voelt, terugkomt in je leven.

Hoe kan je positieve affirmaties gebruiken?

Er zijn verschillende manieren om positieve affirmaties te gebruiken. Je kunt ze bijvoorbeeld opschrijven en op een zichtbare plaats hangen, zoals op de koelkast, in de badkamer of op je werkplek.

Je kunt ze ook herhalen tijdens meditatie, yoga of andere ontspanningsoefeningen.

Een eenvoudige manier om positieve affirmaties te gebruiken, is het gebruik van affirmatiekaarten.

Stap in je kracht met de positieve affirmatiekaarten “Happy feet”

Ben je op zoek naar positieve affirmaties rond voeten, stevig op je benen staan, goed geaard zijn, balans zoeken/vinden, en je pad bewandelen? Dan is de set Happy feet iets voor jou! Deze kaartenset bevat 35 positieve affirmaties die je helpen om te gronden en jezelf te centreren, en tegelijkertijd een boost te geven aan je zelfvertrouwen en positiviteit.

De kaarten zijn ideaal voor voetreflexologen en voetverzorgingsprofessionals, yogadocenten of gewoon voor iedereen die meer bewust wil worden van zijn voeten en zijn lichaam.

Je kunt de set voor jezelf kopen of cadeau geven aan een vriend of geliefde die wat meer gronding en balans kan gebruiken.

Bestel jouw set vandaag nog om positiever in het leven te staan!